Files of my life

Thursday, April 26, 2012

Happy pre' birthday to Me!


Yeeeah bitches (ştiu că nu e sănătos cuvîntul , dar îmi place cum sună în context ^^) , it's my preee'birthday!
Pentru că mîine şi poimîine puţin probabil că voi avea net, vreau să reuşesc să-mi mai suflu o felicitare, aşa, ca din partea mea!... Dacă nu mă voi iubi eu, cine o va face oare?(glumeam)
Deci, să fiu eu sănătoasă şi frumoasă , şi ţîţoasă ..şi restu! :D

Şi acum partea serioasă : Nu prea seamănă a fi ziua mea . Adicăăă..nu simt nimic special?! Va fi ca "doar o zi" , plus un pic mai mare atenţie din partea tuturor. Singurul lucru pentru care  mai sărbătoresc e cadourile , dragostea tuturor .

Well , un lucru pozitiv..defapt , puţin mai multe, e căă..mîine plec la decernarea permiilor la concursul în cauză la care luasem locul de frunte ("Writing Olympics"). Sooo, ziua de mîine nu va decurge atît de rău! Oportunităţile de party all day şi party all night , vin cu buiumul , aşa că , las eu pe 4 zile postura de şoarece de bibliotecă şi yes! Freedom dragilor!

Mai sincer ca niciodată , întotdeauna mi-am dorit respectul celor din jur , şi-l am! (Spre deosebire de Victor Petrini , din romanul  "Cel mai iubit dintre pămînteni" , eu port dragoste pentru oameni! Am ajuns să mă judec singură, iaca na! :D) Pentru asta vă mulţumesc mult dragii mei prieteni!
V-am pupat , şi  hug-ială -colbăială , după cum mai obişnuiesc eu să zic.... ne vedem miercuri la şcoală , cu noi forţe de presiune şi tracţiune... şi toate celelalte!

P.S : Era să uit , mammmmmiiiii , daţi-mi nişte motani din ăştia aşa roşcaţi şi bulbucaţi , că-mi cade maxilarul cînd îi văd! Diabolici mititei (în orice caz , mor de rîs de fiecare dată cînd privesc "The puss in boots & 3 diablos")


Saturday, April 21, 2012

Atunci cînd Viața bate Filmul…

'cause Love is in the Air...you can't see it
                                         ...but you can feel it!


Ce așteptări ai de la o relație? Sau mai bine zis , ce așteptări ai de la persoana iubită? Vrei neapărat să găsești băiatul / fata perfectă , parcă rupt/ă din telenovelă , ticsit/ă de calități și întotdeauna cu rezerve de declarații copleșitoare? Whatever!
Doar că o relație nu e ca un mall , unde intri și găsești tot ce vrei. Vrei romantisme? Să ai! Vrei dulcegării? Să ai! Vrei o relație fără certuri? Take it! Nu vrei gelozie? Nici o problemă! Doar că nici o persoană nu poate întruchipa și nu-ți poate adeveri așteptările, nu poți găsi la cineva ceea ce ai văzut prin filme sau ce ai mai citit prin cărți...dar, poate nici nu ai nevoie de toate astea!
O relație e frumoasă atunci cînd mai accepți și niște defecte , înveți să faci compromisuri , să te mulezi după o altă persoană , te bucuri atunci cînd împărtășiți idealuri comune ,valori, interese...

Important, nu e duzina aia plină cu  calități , ci un om care te iubește și-l iubești , te înțelege , te acceptă și nu încearcă să te schimbe!
Recunosc, ca și toate fetele , mă las dusă de val și inspirată de romance-uri , dar toate poveștile de dragoste sunt romantice , pentru că se termină odată cu începerea relației , sau cu moartea eroilor.
Dacă eroii în final trăiesc, noi nu mai știm nimic despre cum evoluează relația lor în continuare. S-ar putea uneori, ca tot romantismul acesta cu flori , declarații , serenade sub balcon , lacrimi ... să-ți stîrnească rîsul și să nu-ți mai pară deloc cool ...Not cool at all!

Altfel decît în romane, filme, povești , iubirea nu trebuie să fie un scenariu scris frumos. Nu romantică, nici tragică, nici fără scăpare - doar reală . Reală și împărtășită!
Iar atunci cînd se va întîmpla , vom realiza că romantismul din filme nu mai contează...

P.S. Și totuși...Ne naștem din iubire , oferim iubire și murim iubind!

Monday, April 16, 2012

Plouă

Îmi plouă-n suflet
Cu lacrimi mășcate.
În juru-mi văd
Numai chipuri mascate...

E totul un chin,
Totu-i durere,
E totul un zîmbet
Și o plăcere.

Saturday, April 14, 2012

Un Paște Fericit lume, dragă lume!




...și uite stăteam pe gînduri , să vă mîngîi sistemul auditiv cu niște felicitări călduțe de Paști sau nu? Ce-i aici de gîndit? Vă doresc toooot ce e mai bun! Și în viziunea mea, acuma BUN este friptura de miel care mă așteaptă de dimineață, cozonacul și toate bunătățile din bucătăria specială a mamei! Off, trebuie să mă abțin! Da, recunosc, sunt o păcătoasă , căci nu am reușit să mă împărtășesc, dar îmi voi ispăși pedeapsa acuma seara...voi sta de la 12:00 pînă la 5:00 la biserică, destul de mult, cred eu, însă se merită o mică jertfă. Mi s-a dat mie ”спец задания” , să  sfințesc pasca ...nu am de ales) надааааа!
Deci, scumpii și dragii mei...Învierea este un act divin ce dă o nouă existență firii noastre (pentru ce-i ce înțeleg chestia-n cauză) , Un fapt care ne privește pe noi este să o dobîndim și să o înțelegem. Fie ca toți NOI să devenim mai curați , mai buni și cu inima deschisă! Hristos a Înviat) șiiiiiiiii....Poftă mare pe mîine dimineață!



Monday, April 9, 2012

Dacă aș fi SuperWoman...aș elibera din captivitate toate animalele de la ZOO...

   Pe bune că așa voi face!  Toți se gîndesc că dacă ar avea super puteri , vor salva lumea! Aham, o brînză! Mari eroi! Oamenii se vor salva singuri, numai atunci cînd vor conștientiza că ei fac lumea, și că numai iubind pot cunoaște culmile fericirii și a bună-stării!
  Inima mi s-a zdrobit, împrăștiindu-se în toate colțurile corpului cînd am văzut cum plînge o zebră. Realmente că așa a fost , nu am de ce să mint! Avea o față atît de tristă , parcă părăsită de orice speranță .Și acuma mi se schițează în minte acel chip străin, desfigurat și mortificat. Lacrimile-i erau atît de tulburi , ochii învolburați , iar botișorul arcuit vizibil în jos ...Natura mea primitivă , nu m-a lăsat să-i ghicesc toate tainele acestui animal , dar știu că spiritul este prezent în mod egal în tot ce există , într-un om ca și într-un cărăbuș.
   
    Simțeam cum nervii mi se concentrază într-un singur punct , dorind să explodeze! Adîncindu-mă în lumea necuvîntătoarelor situația devenea mai tensionantă => Ursul, Leul , Rîsul , Lupul..toți ăștia mergeau neliniștiți, ba într-un colț al cuștii , ba în altul , ca un du-te vino neîncetat, de parcă puneau la cale ceva...(Aveam impresia că mă aflu în Narnia : ”Нарнийцы! вперёд!”)
    Vulturele pleșuv - cel care îl cunosc zburînd liber și îndulcindu-se cu o furie nemaipomenită din carnea vie și fragedă a prăzii sale , în acest teritoriu limitat de niște bare de fier , stătea nemișcat ca un bibelou de ceară..
   Suflete blindate , iată ce am văzut eu la ZOO! Dar pentru ce? Pentru ce Omul ”și-a inventat” dreptul de a priva de libertate aceste animale amorfe? Numai ca să ne încînte privirea, ca să ridice economia țării pe baza suferinței lor?
   Cineva spunea că ”Omul singur , nu e cu nimic mai mult decît un vierme” , dar un animal singur, oare ce e? mai ales că e animal și nu poate să se apere după gratii...e NIMIC, asta e!
  Frumoși pe din afară, dar găunoși în interior ,asta pot să zis despre oamenii care au zămislit grădina zoologică! Animalele sunt litere moarte în captivitate , dar va veni odată și ziua lor! Răzbunarea le  va sta ca o perdea groasă deasupra ochilor! 
 

     Dar,, visul e vis...dacă ordonă Obamma să se declanșeze o bombă atomică, s-au dus cu toate planurile malefice, și cu animale , și cu oameni ! :))))))